limba romana     english language     espaņol
Inchirieri masini Bucuresti
Cand ai nevoie de o masina, ieftin, sigur si
fiabil, noi suntem cea mai buna alegere. Inchirieri
masini de calitate la preturi ieftine !

Firma inchirieri masini Bucuresti

Firma inchirieri masini Bucuresti site RentacarExpert.ro, site apartinand firmei Redal Expert SRL din Bucuresti ofera masini spre inchiriere masini atat pe termen lung cat si inchiriere masini pe termen scurt. Masinile oferite spre inchiriere satisfac toate cerintele si gusturile. Fie ca este vorba despre intalniri de afaceri, scurte plimbari sau concedii in familie, oferta noastra de rent a car ieftin si fiabil dar in acelasi timp sigur, vine in intampinarea nevoilor dvs. Avem masini compacte, intermediare, dar si autoturisme luxoase. Inchiriem masini medii si sedanuri / limuzine. Rezervari online direct de pe site. Booking online rent a car in Bucharest and car rental in Romania.

Oferim si alte servicii auto. Firma noastra este specializata in oferirea de service auto si intretinere masini prin intermediul service-ului, vulcanizarii si al spalatoriei auto din Bucuresti.

Rent a car Bucuresti, rent a car Romania: Constanta, Cluj Napoca, Craiova, Ploiesti, Pitesti, Galati, Braila, Calarasi. Inchirieri masini fara sofer sau inchirieri masini cu sofer. Rezervare online masina direct de pe site / Booking car online - rezervare online - rezervare telefonica: +40 (763) 603 621 / +40 (726) 483 884, inchiriaza o masina direct de la aeroportul Henry Coanda (fostul aeroport Otopeni), aeroportul Aurel Vlaicu (fostul aeroport Baneasa) - ambele aeroporturi din Bucuresti enumerate anterior realizeaza si curse interne si curse internationale de pasageri. Cursele low cost de pasageri sau mutat pe Otopeni actualul aeroport Henry Coanda. Firma noastra este dispusa sa colaboreze si cu alte firme de rent a car din Bucuresti sau din Romania.