limba romana     english language     espaņol

Reguli de folosire ale autoturismului

Termeni si conditii de inchiriere masina

Clientul se obliga sa nu foloseasca autoturismul in contradictie cu urmatoarele reguli de folosinta: Autoturismul nu poate fi folosit in contradictie cu legislatia in vigoare privind circulatia pe drumurile publice. In cazul in care Proprietarul este nevoit sa plateasca amenzi, ca urmare a nerespectarii acestei obligatii, acestea vor fi refacturate Clientului, care are obligatia de a le plati in termen de 15 zile de la data facturarii.
Autoturismul nu poate fi folosit pentru transportul contra cost a pasagerilor sau a bunurilor.
Autoturismul nu poate fi folosit pentru transportul ilegal de persoane sau bunuri.
Autoturismul nu poate fi folosit pentru/sau ca autoturism scoala.
Autoturismul nu poate fi folosit in contradictie cu instructiunile de folosire ale producatorului.
Autoturismul nu poate fi condus decat de semnatarul acestui contract sau de orice alta persoana specificata in contractul de inchiriere.
Conducatorul autoturismului trebuie sa fie posesor al unui permis de conducere national sau international de cel putin un an de zile, iar permisul de conducere sa fie obtinut intr-un stat care este membru al Conventiei internationale asupra circulatiei rutiere, incheiata la Viena la 8 noiembrie 1968.
Autoturismul nu poate fi folosit pentru tractarea altui autovehicol sau obiect daca nu are acordul scris al Proprietarului.
Conducatorului autoturismului nu ii este permis sa conduca daca se afla sub influenta alcoolului, drogurilor sau a oricarei alte substante care ii poate afecta viteza de reactie sau starea de constienta
Autoturismul nu poate fi reparat decat intr-un service autorizat si desemnat de catre Proprietar
Autoturismul nu poate fi folosit in competitii, curse sau in teste pentru verificarea performantelor autoturismului.
Autoturismul nu poate fi lasat neincuiat, cu cheile in contact, cu ferestrele sau usile deschise, iar sistemul de alarma va fi activat de fiecare data cand autoturismul este lasat parcat
Clientul se obliga sa returneze autoturismul cu aceeasi cantitate de carburant cu care a preluat autoturismul
Clientul nu poate sub nici o conditie sa vanda, inchirieze, sau sa garanteze cu autoturismul care face obiectul acestui contract.
Autoturismul inchiriat nu poate fi scos din Romania.
INCALCAREA ORICAREI DIN CONDITIILE DE FOLOSIRE VA ATRAGE AUTOMAT RESPONSABILITATEA FINANCIARA A CLIENTULUI FATA DE PROPRIETAR.


Livrare / Preluare

Autoturismul va fi livrat catre client in bune conditii, fara defectiuni, iar Clientul ia cunostinta si verifica starea autoturismului inaintea semnarii acestui contract. Orice obiectie legata de starea autoturismului se va face in momentul inchirierii si va fi consemnata in procesul verbal anexat prezentului contract. Clientul se obliga sa returneze autoturismul in bune conditii impreuna cu toate accesoriile si echipamentul aferent la data si locul specificate in prezentul contract.


Conditii de pierdere a garantiei

Deteriorari interioare si exterioare produse pe parcursul inchirierii.

Neanuntarea oricarui eveniment (caroserie zgariata, plastice rupte la interior, tapiterie arsa, plafon ars, manete scaune rupte, chei uitate in auto, vandalizari produse de terte persoane, parbriz fisurat, pierderea numarului de inmatriculare, pierderea talonului, inlocuirea anvelopelor de iarna cu unele de vara) sau zgomot sesizat la autoturism pe parcursul derularii contractului, ce poate aduce prejudicii atat autoturismului cat si pasagerilor intra in responsabilitatea soferului si totodata atrage dupa sine pierderea integrala a garantiei.

Responsabilitatea

Clientul sau orice alt conducator auto care are dreptul conform prezentului contract sa conduca autoturismul inchiriat sunt responsabili civil si penal pentru orice incalcare a legilor in vigoare produse pe perioada prezentului contract.

Conditii de rent a car in Bucuresti si rent a car in Romania - Bucuresti - Cluj Napoca, Craiova, Ploiesti, Pitesti, Constanta, Galati, Braila. Rent a car in Bucuresti cu sofer sau fara sofer. Inchirieri masini cu full Casco, asigurare si numar nelimitati de km. Rezervare masina online direct de pe acest site. Rezervare online prin intermediul formularul de rezervare, sau rezervare telefonica la numarul de telefon 0763.603.621. Inchiriaza o masina direct de la aeroportul Henry Coanda (fostul aeroport Otopeni), aeroportul Aurel Vlaicu (fostul aeroport Baneasa) - ambele aeroporturi din Bucuresti enumerate anterior realizeaza si curse interne si curse internationale de pasageri. Cursele low cost de pasageri sau mutat pe Otopeni actualul aeroport Henry Coanda. Firma noastra este dispusa sa colaboreze si cu alte firme de rent a car din Bucuresti sau din Romania.